Suntem o firma de servicii funerare care vedem in spatele unei mari dureri un om. Un om care a trecut prin viata, care a iubit, a muncit pentru cei dragi si a devenit un erou pentru ei. Tocmai din aceste motive ne-am ales ca simbol 2 arcuri de triumf: in memoria lor, a celor dragi dumneavoastra. Si tot in memoria lor ne-am ales si numele Memoris. Pentru ca dorim sa ii comemoram prin tot ceea ce facem pentru familia indurerata.

Ne desfasuram activitatea in mod legal fiind autorizati de:

  • Primaria sectorului 6 a Municipiului Bucuresti prin Acordul de Functionare Nr.8827 31.05.2018 in baza legii 215 din 2001 – Activitati de Pompe Funebre;
  • Ministerul Sanatatii / Directia de Sanatate Publica acorda Certificarea Conformitatii cu Normele de Igiena si Sanatate Publica Nr. 701 din 06.06.2018.

Date Identificare Societate:

C.I.F.: 39199643 Nr. Reg. Comertului: J40/5235/2018 Sediu Social: Str. Dreptatii, nr. 2k, Sector 6, Bucuresti

Program telefonic si consiliere funerara

NON STOP la numarul: 0746.203.202

MEMORIS, presteaza in mod autorizat servicii funerare complete, profesionale, bazate pe compasiune si o experienta profesionala de 18 ani.

Cultura serviciilor funerare se bazeaza pe un angajament discret fata de familiile indoliate, servicii personalizate pentru orice tip de cerere, lucru inteles pe deplin de catre noi Echipa Memoris.

ECHIPA MEMORIS

Serban Constantin

Dep. Transport Logistica

Narcis Valentin Sibiceanu

Dep. Transport Logistica

Tache Mircea Andrei

Dep. Gestiune

Cristian Razvan Cristea

Imbalsamare

Victor Micu

Dep. Vanzari

Constantinescu Dan Gabriel

Dep. Vanzari

Matei Robert Mihai

Dep. Vanzari

Sandu Alin

Dep. Transport Logistica

Antonio Marin

Dep. Transport Logistica

Informaţii generale despre Serviciile funerare oferite:

Avem la dispozitie masinile funerare necesare, personalul adecvat si produsele utile pentru cand trebuie sa pregatim urgent un serviciu funerar. Printr-un apel telefonic, unul dintre agentii nostri de servicii funerare va oferi toate informatiile care va sunt necesare. Serviciile noastre funerare complete includ: servicii de transport funerar, sicriul, alte produse necesare inmormantarii, serviciul de pregatire a actelor necesare, produsele pentru pomana, florile funerare sau serviciul de incinerare atunci cand ne este solicitat.

Suntem deschisi sa discutam si sa va oferim ajutorul:

Facebook: Ne puteti gasi pe facebook la adresa www.facebook.com/memoris.ro unde va invitam sa ne spuneti parerea despre serviciile si produsele noastre. Telefonic sau e-mail: pe pagina de contact gasiti telefoanele si adresa de e-mail, localizarea firmei si mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la magazinul nostru. Magazin: Puteti vedea produsele noastre la magazinul din Str. Dreptatii, nr. 2k, sector 6, Bucuresti.